BioCultura A Coruña 2025 finaliza con éxito reforzando o sector ecolóxico en Galicia
BioCultura A Coruña 2025 celebrouse esta pasada fin de semana en ExpoCoruña, consolidándose como o evento de referencia para o sector …
BioCultura A Coruña 2025 celebrouse esta pasada fin de semana en ExpoCoruña, consolidándose como o evento de referencia para o sector …
BioCultura A Coruña 2025, do 7 ao 9 de marzo en ExpoCoruña, será unha vez máis o epicentro da revolución agroecolóxica galega e do ecoturismo. Ángeles …
A área de Rural da Vicepresidencia da Deputación de Lugo valorizará as carnes e produtos derivados de razas autóctonas co programa Un gusto de rural, un …
AgrifoodTEF (Testing and Experimentation Facilities) defínese como unha rede de infraestruturas de proba e validación en Europa en contornas reais, físicas …
O domingo de Entroido está marcado no calendario gastronómico galego como o día da androlla. Todos os anos nesta data o concello lucense de Navia de Suarna …
O 1 de marzo, coincidindo coa feira que se celebra en Gontán o primeiro e terceiro sábado do mes, o concello de Abadín acollerá unha nova edición de …
A aula de Produtos Lácteos e Tecnoloxías Alimentarias do Campus Terra USC organiza un curso teórico sobre tecnoloxía queixeira os días 6 e 7 de marzo, de …
Achégase a Feira do Butelo da Fonsagrada, que se celebra sempre na fin de semana anterior ao Entroido. Este ano será a fin de semana do 22 e 23 de …
Volve unha das citas con máis tradición do inverno galego. O vindeiro sábado 15 de febreiro celébrase no Campo da Feira de Sarria a XVII Festa do …
BioCultura, a feira de ecoturismo e produtos ecolóxicos, celebrarase do 7 ao 9 de marzo en ExpoCoruña. Espérase a visita de máis de 15.000 persoas. 150 …
No ano 2022 Jesús Alejandro Morales chegou desde Venezuela a Galicia co obxectivo de continuar exercendo como veterinario e buscar un futuro mellor para el e …
Vivir en zona urbana ou contar con pouco espazo arredor dunha vivenda non impide comer produtos cultivados e colleitados por un mesmo. Con este obxectivo, o …
A conselleira do Medio Rural, María José Gómez, acompañada polo director xeral da PAC e do Control da Cadea Alimentaria, Juan José Cerviño, e polo …
A Deputación da Coruña destina 80.000 euros a financiar a ampliación e mellora do equipamento do Centro de Desenvolvemento Rural A Fusquenlla, un dos 11 …
Coa convulsa situación que se está vivindo neste momento debido ao cambio climático e as enfermidades que afectan aos castiñeiros, a unión entre o sector …
O pasado 19 de decembro celebrouse o Concello de Barreiros o IV Consello Alimentario do Eo, un órgano consultivo e participativo que busca impulsar un sistema …